Forside Følg meg Instagram kontakt meg

ENDA EN GIVEAWAY?

  • 28.02.2016 - 11:17

Hei igjen dere! Hvis dere har noen innlegg dere ønsker jeg skal poste her på bloggen, så må dere virkelig si ifra! Vet ikke alltid hva jeg skal skrive om her, og vil jo være så aktiv som mulig! Nå har jeg hvertfall sittet å laget utrolig mange tips som skal komme på instagram til uken. Det er alt fra lifehacks til å få alle snapchat torfeene! Det er bare å glede seg, for denne uken kommer jeg til å være veldig aktiv. Husk også å delta i de to giveawayene som går på instagram nå! Du kan vinne autografen til Marcus & Martinus, og en emojisekk! Dere kan skjekke ut konkurransen her:

https://www.instagram.com/sidenforjenter/

Det vil også komme et "unboxing" innlegg i løpet av uken, så dere får glede dere til å se hva det er på. Jeg gleder meg også veldig til å vise dere!

Imorgen kommer det ut enda en giveaway som dere virklig ikke kan gå glipp av. Det kommer til å være en av de beste giveawayene som jeg har hatt til nå på brukeren. Jeg er virkelig spent på den. Dere kan jo prøve å gjette hva det er hvis dere vil :) Vet det har vært mange giveaways i det siste, men håper dere liker det!

 

bildet fra we heart it

Nå skal jeg egentlig ikke noe spesielt, men håper dere koser dere resten av dagen så snakkes vi til neste innlegg!

 

Vil du ha tak i meg?

Instagram: Sidenforjenter

KIK: Sidenforjenterr

Snapchat: Forjenteer

  • Skrevet 28.02.2016 klokka 11:17
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

elsker skoene!

Skriv en ny kommentar

Sidenforjenter

sidenforjenterig

Kontakt

Sidenforjenter@hotmail.com

Følg meg

           
hits