Forside Følg meg Instagram kontakt meg

Mobbing. Hva godt kommer ut av det?

  • 23.02.2016 - 09:08

Hei dere og velkommen til et litt mer uvanlig, men veldig viktig innlegg. Idag tenkte jeg å ta opp temaet mobbing, og utfordrer alle sammen til å lese innlegget.

Mobbing er ikke greit, og det burde de fleste skjønne. At noen blir mobbet fordi de skiller seg litt mer ut en andre høres jo ikke riktig ut. Jeg synes at flere burde tørre å skille seg ut nå idag, fordi alle ungdommer er nesten like i utseendet, fordi alle vil passe inn. Alt fra mobbing i virkeligheten til nettmobbing plager meg veldig, og jeg som mange andre er veldig imot dette.

Du skal ikke mobbe på grunn av hudfarge, religion, utseende eller andre ting. Du skal respektere folk rundt deg. Å mobbe folk er rett og slett noe av det teiteste man kan gjøre. Man bør bygge opp selvtilliten til hverandre istedenfor og tråkke den ned.

Man kan også mobbe over nett. Å mobbe over nett er overhode ikke greit. Det er så mye enklere å skrive stygge ting til hverandre over nettet. Man kan være anonym og skrive hate til både kjente personer og venner. Ord kan faktisk såre veldig mye, hvertfall for dem som ikke har veldig bra selvtillit. Hvis du har skrevet hate til noen over nett burde du slutte med det med en gang, for det kommer INGENTING godt ut av det.

Hva vet du om de du mobber? Det kan hende de sliter fra før, også kommer du og tråkker dem enda lengre ned. Mobbing kan føre til det verste. 

Hvis du står og ser på, eller vet om noen som blir mobbet og ikke gjør noe er du med på det. Du har sjansen til og si ifra og forbedre noens liv, men du gjør ikke noe med det. Å si ifra til en voksen eller en lærer kan gjøre at så mye blir bedre, både for deg og for mobbeofferet.

Så slutt hvis du holder på med det, og hjelp hvis du ser noen som blir mobbet. Alle er forskjellige og unike på sin egen måte. Ingen er mer verdt en andre. Mobbing er noe alle bør slutte med, og verken nettmobbing eller mobbing i virkeligheten er greit, for alt sårer.

Du er perfekt, akkurat som du er. Ikke prøv å være noen andre når du kan være den beste versjonen av deg selv.

 

Husk at hvis det er noe du lurer på, eller vil snakke om er det bare å ta kontakt på dm på instagram!

Vi ses i neste innlegg!

  • Skrevet 23.02.2016 klokka 09:08
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

brukerenforjenter

23.02.2016 kl.09:14

kjempe bra skrevet <33

Jentetips.for_jenter

23.02.2016 kl.09:47

Kjempe bra skrevet 😍👏🏻 er helt enig, mobbing er det verste og jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk mobber ❤️

sidenforjenterig

23.02.2016 kl.10:17

Jentetips.for_jenter: tusen takk!!<33

Malin_lk

23.02.2016 kl.10:14

Du er skikkelig flink til og beskrive hva mobbing gjør❤️🌹 Det er veldig bra at du tar opp temaet mobbing👊🏼 Det er enkelt for noen og finne ut hvem anonyme mobbere er()-()

sidenforjenterig

23.02.2016 kl.10:18

Malin_lk: tusen takk!!

Skriv en ny kommentar

Sidenforjenter

sidenforjenterig

Kontakt

Sidenforjenter@hotmail.com

Følg meg

           
hits